Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen för Karlstad 4H 2021


Vill du komma i kontakt med styrelsen? Använd då följande mejladress:
This is a mailto link

Ordförande:
Ann-Louise Sandström Axelsson
Arbetar som verksamhetsutvcklare för Region Värmlands kollektivtrafik och bor på Skoghall med min man och våra tvåbarn. Jag är uppvuxen på 4H där jag började rida när jag var 7 år, idag är jag 42. Föreningslivet är något av det bättre man kan vara delaktig i och vår gård i Gräsdalen med både 4H och ridskola är en perfekt fristad att komma till efter arbete och skola. Min dotter rider på ridskolan och intresset för djur och föreningsliv har alltid funnits med. Jag har varit ordförande under tidigare år och är nu tillbaka på den rollen. Det är ett viktigt arbete styrelsen har framför sig då vi ska se till så våra medlemmar och personal får de bästa förutsättningarna. Förutom att tillbringa en stor del av min fritid på 4H så är jag även instruktör på Friskis & Svettis samt att vi hänger i stallet hos våran ponny Cassie.

Sekreterare:
Linda Calles
Till vardags är jag lärare på en högstadieskola och det har jag ibland användning för när jag ska hjälpa till i stallet. Jag har ingen egen ryttarkarriär men har lärt mig att stallet är ett ställe där man kan andas och må bra. Min roll i styrelsen är att skriva protokoll och försöka få till olika försäljningar för att engagera medlemmarna och få in  pengar till föreningen. Jag tycker att föreningslivet och den gemenskap det ger barn, ungdomar och vuxna är bland det viktigaste vi har och att känna tillhörighet i en grupp kan vara avgörande för en individ. 4h och BPRK finns för att den som vill och behöver ska hitta en plats i livet där man finner mening och känner sig viktig.

Kassör:
Anna Kraatz
Jag är 46 år och min roll i styrelsen är att vara kassör. Jag har varit kassör sedan hösten 2016. Til vardags jobbar jag med ekonomi som project controller i ett tillverkande företag i Kil.
Gillar att vara i skogen, greja i trädgården och träna på Friskis. Vi har startat upp ett arbete med att renovera ankdammen, jobbar även med att få gården lite "grönare" genom att plantera träd och växter. Jag brinner för att vi ska ha en god miljö och ser att 4H-gården har potential att bli ännu bättre!

Ledamöter:
Camilla Nordberg

Ulrika Söderman
Mitt namn är Ulrika Söderman, är 52år, jobbar som projektledare och bor med sambo, dotter och två katter i en villa på Skoghall.
Jag har alltid haft ett stort djurintresse och kom i kontakt med 4H/BPRK för ca 10 år sen då min dotter började rida. Jag tycker 4H-gården är en fantastiskt bra plats för unga att tillbringa sin uppväxt på med allt vad det innebär av ansvar för djur, gemenskap och alla möjligheter till olika ledarskapsutbildningar från ung till äldre. 
Min roll i styrelsen är bla jobba med sponsring och jag försöker bidra med det jag kan och har möjlighet till.
Rider gärna själv när tillfälle ges och jag gillar att träna på Friskis, läsa en bra bok och att resa!

Sarah Paulsson

Malin Jensen                                                                                                                                                       
Malin Jensen, gör mitt första år i styrelsen för 4H Karlstad vilket ska bli väldigt spännande och roligt uppdrag då jag tycker att det är ett bra ställe för våra ungdomar att vara på. Mitt intresse för gården och det arbete de gör är relativt nytt för mig. Har innan min dotter började rida inte haft något eget intresse för ridning eller hästar men fastande fort för att vara med på hennes lektioner och även de stalldagar vi fått chansen att få vara med på. Tycker att det är en härlig miljö att gå vistas i då det skiljer sig från mitt arbete där jag sitter framför en dator. Jag hoppas nu kunna vara med att bidra i det arbete som ligger bakom dessa två föreningar. 

Jan Nilsson

Alice Kraatz- Representant för ungdomssektionen
Jag heter Alice Kraatz och det här är mitt första år i styrelsen för Karlstad 4H, det ska bli kul! Jag fyller 18 i år och läser andra året på samhällsvetenskapsprogrammet på Sundsta-Älvkullegymnasiet. Jag sitter även med i BPRK:s ungdomssektionsstyrelse (USEK), i år blir andra året, och är även representant därifrån på BPRKs möten. På min fritid rider jag regelbundet på gården och är annars mest där när jag gör arbete för USEK eller hjälper till på gården som nyckelansvarig. Det ska bli kul att se hur en styrelse, och inte bara en ungdomssektion, fungerar och jag hoppas att jag kan bidra till den här styrelsen med min erfarenhet ifrån en yngres perspektiv på gården. 

Lovisa Gröndahl
Adjungerad
Maud Jakobsen, gårdsföreståndare

Valberedning:
Fanny Millom och Malin Andersson

Revisor:
Torben Eriksson och Sofia Linder

 

Uppdaterad: 19 MAR 2018 12:25 Skribent: Ann-Louise Axelsson

Postadress:
Bellevues PK - Ridsport
4H-Gården, Axgatan 7, Gräsdalen
65343 Karlstad

Besöksadress:
Axgatan 7
65343 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054562535, 054561124
E-post: karlstad4h@outlook.c...

Se all info