Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen för Karlstad 4H 2022


Vill du komma i kontakt med styrelsen? Använd då följande mejladress:
This is a mailto link
  

Ordförande:
Malin Martikainen
Malin Martikainen heter jag och är ordförande i 4H Karlstads styrelse. Jag är en hästtjej i grunden men pga ryggskada fått lägga ridningen på hyllan. Jag kom till 4H hösten 2021 då min dotter började rida här. Stortrivdes från första stund. Att få gosa med djuren, träffa alla härliga ungdomar och framförallt snosa mule är det bästa med att vara på 4H Karlstad.

4H’s grundpelare är för mig självklara och jag hoppas att min tid som ordförande, kommer bidra med nya idéer och att jobba ännu mer för ungdomarna, och förankra 4H’s demokratiska arbetssätt hos ungdomarna.

 

Vice Ordförande
Jan Nilsson

  

  

 

    

  


Sekreterare:
Lovisa Gröndahl
Jag heter Lovisa Gröndahl, är 23 år och bor i Skoghall. Om dagarna jobbar jag på en förskola, vilket jag älskar! Jag har vuxit upp på gården och ridit sedan jag var pytteliten. Jag började jobba i stallet som 9-åring och har därefter hunnit med det mesta. Jag har även åkt på flera riksläger med 4H och träffat andra 4H:are från hela Sverige, superkul!

Jag hoppas kunna påverka i styrelsen genom att vara en röst för de unga i stallet och få dem att trivas och kunna växa upp lika bra som jag själv gjort. Jag vill hjälpa till så gott jag kan för att vi ska kunna behålla vår fina gård och för att mina framtida barn och deras generation ska få uppleva samma sak som jag!

Jag tycker även det är roligt med media och foto så det är jag som fixat många av våra (nya) planscher och informationsblad. Jag pysslar med hemsidan och gårdens anslagstavlor, och jag fotograferar mycket på gården.

  

Kassör
Malin Jensen
Malin Jensen, gör mitt första år i styrelsen för 4H Karlstad vilket ska bli väldigt spännande och roligt uppdrag då jag tycker att det är ett bra ställe för våra ungdomar att vara på. Mitt intresse för gården och det arbete de gör är relativt nytt för mig. Har innan min dotter började rida inte haft något eget intresse för ridning eller hästar men fastande fort för att vara med på hennes lektioner och även de stalldagar vi fått chansen att få vara med på. Tycker att det är en härlig miljö att gå vistas i då det skiljer sig från mitt arbete där jag sitter framför en dator. Jag hoppas nu kunna vara med att bidra i det arbete som ligger bakom dessa två föreningar.  

 
 

Ledamöter: 
Sofia Mjöberg
Sofia Mjöberg heter jag. Bor här i Karlstad med min man och våra två barn. 
4H ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Har mer eller mindre bott på gården under min uppväxt och varit engagerad i både ungdomssektion och styrelsen tidigare. 
Jag har även jobbat en del i stallet och haft ridlektioner bland annat. 
Nu är jag tillbaka, tillsammans med mina barn som också älskar att vara på 4H. 
Jag hoppas på att vi ska kunna fortsätta utveckla Karlstad 4h och få fler att hitta hit och få samma chans som jag och många andra att växa upp och utvecklas tillsammans med djuren på gården. 
 

Adjungerad
Maud Jakobsen, gårdsföreståndare
Gårdsföreståndare sedan 2002 och ridinstruktör sedan 1997. Jag är en så kallad egenprodukt (eller  inventarie?) i föreningen,  jag har varit med ända sedan 1987! Jag har gått samma väg som flera av er gör nu –ridit lektion, blivit ungdomsledare, stallskötare på helger och lov, ungdomssektionsstyrelsen osv till där vi är idag. 
Jag har haft två egna hästar genom åren; Fjordingen Hampus och halvblodet Rocky som båda  tidigare jobbade som lektionshästar här på 4H. Just nu har inte jag någon egen häst men lånar ibland min dotters ponny, Crumelur, för en ridtur eller en tömkörningsstund!

Så jag har alltså gått och blivit en sk ponnymamma och det är fantastiskt kul!

Jag är utbildad allmänlydnads instruktör,  rallylydnadsinstruktör och mentalfigurant inom Svenska brukshundklubben och har tränat egna hundar och hållit hundägarutbildningar på Hammarö Brukshundklubb i många år.

Jag har just nu en schäfertik som heter Hindra som är med mig på gården varje dag.
Förutom Hindra och Crumelur har jag även två katter hemma som heter Gnutta och Sally.


Valberedning:
Fanny Millom och Malin Andersson

Revisor:
Torben Eriksson och Carl-Johan Andersson

 

Uppdaterad: 19 MAR 2018 12:25 Skribent: Ann-Louise Axelsson

Postadress:
Bellevues PK - Ridsport
4H-Gården, Axgatan 7, Gräsdalen
65343 Karlstad

Besöksadress:
Axgatan 7
65343 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0760290267
E-post: karlstad4h@outlook.c...

Se all info