Hoppa till sidans innehåll

Nu säljer vi Newbody

24 AUG 2020 19:29
Nu är det dags att sälja Newbody. Vad vill du att vinsten ska gå till?
  • Skapad: 24 AUG 2020 19:29

Hej!

Nu är det dags att sälja Newbody!

Vår förhoppning är att alla ridande elever säljer ca 10 paket per familj. Vill man inte sälja finns möjligheten att istället betala 400 kr per familj.

I år kommer våra medlemmar få lämna förslag på vad vinsten ska gå till så har du ett förslag, skriv som en kommentar nedan eller lämna till din instruktör. Kanske blir det ditt förslag som kommer väljas? Förra hösten blev klubbens vinst 60 000 kr!

Försäljningen har startat och vill du sälja/köpa produkter gör du det det via din egna webbshop. Din webbshop kan du dela via mejl och sociala medier och dina kunder beställer själva via din länk. Enkelt! Det finns även kataloger att hämta på 4H som du kan lägga på fikabordet på jobbet. Om du säljer produkter ur katalog behöver du lägga in de beställningarna i din webbshop. Sista beställningsdag är 25 september och leverans sker i månadsskiftet september/oktober. Du delar ut de varor du sålt och samlar in pengar som du sedan redovisar till 4H. Mer information om leverans och redovisning kommer i slutet av säljperioden.

1. Registrera dig via följande länk (kopiera in länken i din webbläsare om du inte kan klicka på länken) https://www.newbody.se/reg/TCQGOXH

2. Följs sedan stegen för registrering.

När du är klar med registreringen så är din webbshop klar. Under menyn Dela shop har du den länk/QR kod som du sedan delar vidare och som gör att dina kunder hamnar direkt i din shop.

Nu är det bara att börja dela och sälja 🥰

Vill du hellre betala 400 kr så gör du det via Swish 123 112 35 20 och skriver Newbody + elevens namn som meddelande.

Tack för att ni ställer upp för 4H och Bellevue PRK🍀

Skribent: Ann-Louise Sandström Axelsson

  

 

 

Postadress:
Bellevues PK - Ridsport
4H-Gården, Axgatan 7, Gräsdalen
65343 Karlstad

Besöksadress:
Axgatan 7
65343 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054562535, 054561124
E-post: This is a mailto link

Se all info