Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen för Bellevues PRK 2022Ordförande: Ann-Louise Sandström Axelsson
Arbetar som verksamhetsutvcklare för Region Värmlands kollektivtrafik och bor på Skoghall med min man och våra tvåbarn. Jag är uppvuxen på 4H där jag började rida när jag var 7 år, idag är jag 42. Föreningslivet är något av det bättre man kan vara delaktig i och vår gård i Gräsdalen med både 4H och ridskola är en perfekt fristad att komma till efter arbete och skola. Min dotter rider på ridskolan och intresset för djur och föreningsliv har alltid funnits med. Jag har varit ordförande under tidigare år och är nu tillbaka på den rollen. Det är ett viktigt arbete styrelsen har framför sig då vi ska se till så våra medlemmar och personal får de bästa förutsättningarna. Förutom att tillbringa en stor del av min fritid på 4H så är jag även instruktör på Friskis & Svettis samt att vi hänger i stallet hos våran ponny Cassie.
 
 

Ledamöter:
Sekreterare: Hillevi Eilard
Jag började på 4H/BPRK som knatte i 7-årsåldern tillsammans med min lillebror. Min bror upptäckte ganska snart att det inte var något för honom, men jag blev kvar!
Under åren har jag varit 4H-ledare, stalljobbare och knatteinstruktör, och en period hade jag en egen häst på gården som hette Matilda. När jag tog studenten utbildade jag mig till ridledare och jobbade några år som instruktör innan jag flyttade till England och jobbade med hästar där. Idag har jag två katter och är medryttare på världens charmigaste dressyrhäst i Grums-trakten. Jag jobbar inom idrottsrörelsen, och brinner för idrotten och specifikt ridsport. Föreningslivet och det ideella uppdrag på gården har varit otroligt viktigt och lärorikt för mig, och jag hoppas att vi kan fortsätta vara en plats där barn och ungdomar får ta ansvar, utvecklas och växa som människor. 
 

Kassör: Emma Andersson
  

Jan Nilsson
  
   

Emma Gabrielsson
 
  

Stina Kangasvieri - representant från Ungdomssektionsstyrelsen

 
 

Vice ordförande: Malin Jensen                                                                                                                                                      
Malin Jensen, gör mitt andra år i styrelsen för Bellevues Ponnyridklubb vilket ska bli väldigt spännande och roligt uppdrag då jag tycker att det är ett bra ställe för våra ungdomar att vara på. Mitt intresse för gården och det arbete de gör är relativt nytt för mig. Har innan min dotter började rida inte haft något eget intresse för ridning eller hästar men fastande fort för att vara med på hennes lektioner och även de stalldagar vi fått chansen att få vara med på. Tycker att det är en härlig miljö att gå vistas i då det skiljer sig från mitt arbete där jag sitter framför en dator. Jag hoppas nu kunna vara med att bidra i det arbete som ligger bakom dessa två föreningar. 

 

 


Adjungerad:
Maud Jakobsen, gårdsföreståndare

Gårdsföreståndare sedan 2002 och ridinstruktör sedan 1997. Jag är en så kallad egenprodukt (eller inventarie?) i föreningen,  jag har varit med ända sedan 1987! Jag har gått samma väg som flera av er gör nu –ridit lektion, blivit ungdomsledare, stallskötare på helger och lov, ungdomssektionsstyrelsen osv till där vi är idag. 

Jag har haft två egna hästar genom åren; Fjordingen Hampus och halvblodet Rocky som båda  tidigare jobbade som lektionshästar här på 4H. Just nu har inte jag någon egen häst men lånar ibland min dotters ponny, Crumelur, för en ridtur eller en tömkörningsstund!

Så jag har alltså gått och blivit en sk ponnymamma och det är fantastiskt kul!

 Jag är utbildad allmänlydnads instruktör,  rallylydnadsinstruktör och mentalfigurant inom Svenska brukshundklubben och har tränat egna hundar och hållit hundägarutbildningar på Hammarö Brukshundklubb i många år.

Jag har just nu en schäfertik som heter Hindra som är med mig på gården varje dag.

 Förutom Hindra och Crumelur har jag även två katter hemma som heter Gnutta och Sally.


Valberedning:
Fanny Millom och Malin Andersson

Revisor:
Torben Eriksson och Sofia Linder

 

Uppdaterad: 15 JUL 2021 20:13 Skribent: Ann-Louise Axelsson

Postadress:
Bellevues PK - Ridsport
4H-Gården, Axgatan 7, Gräsdalen
65343 Karlstad

Besöksadress:
Axgatan 7
65343 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0760290267
E-post: karlstad4h@outlook.c...

Se all info