Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse 2021


Ordförande:
Tova Haglund
Jag heter Tova Haglund och det här blir mitt tredje år i USEK-styrelsen men mitt första år som ordförande. Jag fyller 16 år iår och går nian på Rudsskolan. Förutom att vara i stallet gillar jag att träffa kompisar och spela fotboll. Jag syns i stallet lite när som men framförallt Tisdagar, Onsdagar och helger när jag jobbar eller på USEK’s aktiviteter!
 
 
 
 
 

Sekreterare:
Ebba Grundström
Jag heter Ebba Grundström det här blir mitt tredje år i USEK-styrelsen och jag sitter som sekreterare vilket ska bli jätte kul! Jag fyller 17 år iår och går första året teknik på Sundsta-Älvkullegymnasiet.
När jag inte är i stallet brukar jag hänga med kompisar eller vara hemma och kolla på serier.
Mig ser ni oftast i stallet på tisdagar, onsdagar och vissa helger när jag jobbar eller på useks aktiviteter.
 
 
 
 
 

Kassör:
Tilde Jakobsen
Jag heter Tilde Jakobsen och detta blir mitt tredje år i styrelsen och mitt andra år som kassör! Jag fyller 17 till sommaren och går i ettan på Lillerudsgymnasiet där jag går naturvetenskap men inriktning häst.
Min fritid spenderas mest i stallet med min ponny Crumelur som jag även har med mig i skolan vilket vi båda tycker är superkul!!
Jag är för det mesta på gården när vi har aktiviteter eller annars lite när som.
 
 
 
 

Ledamöter: 
Stina Kangasvierii
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ida Hedin
Jag heter Ida Hedin och detta är mitt andra år i USEK. Jag fyller snart 17 år och jag går mitt första år på Lilleruds gymnasiet. Och när jag inte är i stallet så gillar jag att vara hemma eller träna och vara med vänner. Ni ser mig oftast i stallet på tisdagar då jag rider eller på helger när jag jobbar eller när vi har aktiviteter!
 
 
 
 
 
 
 

Alice Kraatz
Jag heter Alice Kraatz och det här blir mitt andra år i styrelsen och även i år som vice kassör. Det ska bli superkul! Jag fyller 18 i år och går andra året på samhällsvetenskapliga programmet på Sundsta-Älvkullegymnasiet.
Jag är främst på gården på onsdagar, när jag rider, och på helger, när jag jobbar eller är med på USEKs aktiviteter. När jag inte är på gården hänger jag ofta med kompisar men det blir även mycket tid som går åt till plugg.
 
 
 
 

Molly Johansson
Jag heter Molly Johansson och detta blir mitt andra år i styrelsen där jag sitter med som ledamot. Jag fyller 15 i år och går i 8an på Hammarlunden. Mest tid spenderar jag hos min ponny King som står ute på Hammarö. Men utöver stallet och skolan gillar jag att hänga med kompisar!
Mig ser ni oftast i stallet när jag jobbar på helgerna eller på USEK’s aktiviteter!
 
 
 
 
 
 

Suppleanter:
Julia Moström
Jag heter Julia Moström och jag fyller 14 år i sommar. Det här är mitt första år i USEK-styrelsen där jag sitter som suppleant, vilket jag verkligen ser fram emot! Jag går i sjuan på Engelska Skolan. Mig ser ni i stallet lite när som, framförallt på måndagar, tisdagar och onsdagar, men även under vissa helger när jag jobbar eller på USEK’s aktiviteter. När jag inte är i stallet brukar jag hänga med kompisar, kolla serier eller plugga.
 
 
 
 
 

Tilde Borr
Jag heter Tilde Borr och detta blir mitt första år i USEK-styrelsen där jag sitter som vice sekreterare. Jag fyller 17 år iår och går första året på lillerudsgymnasiet där jag läser naturvetenskap med inriktning häst.
När jag inte är i stallet gillar jag att vara med kompisar och titta på serier.
Mig ser ni i stallet på onsdagar då jag rider och på helger när jag jobbar eller har aktiviteter med USEK!
 
 
 
 
 
 

Valberedning:
Sofia Linder och Cajsa Lundh

Revisor:
Torben Eriksson

 

Uppdaterad: 25 JUL 2021 16:41 Skribent: Ann-Louise Axelsson

Postadress:
Bellevues PK - Ridsport
4H-Gården, Axgatan 7, Gräsdalen
65343 Karlstad

Besöksadress:
Axgatan 7
65343 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054562535, 054561124
E-post: karlstad4h@outlook.c...

Se all info